MI STVARAMO GENIJALCE!

Malac Genijalac međunarodna je škola za razvoj kognitivnih sposobnosti i intelektualnih potencijala dece počevši od najranijeg životnog razdoblja. Škola sprovodi edukativno-razvojne programe za decu od 3 do 14 godina.

Kognitivni efekti postignuti našim programima ne gube se po završetku školovanja, već postaju trajne sposobnosti i veštine koje naši polaznici poseduju tokom celoga života.
Odluke važne za budućnost Vaše djece donesite već danas!

„Malac Genijalac“ dinamičan je i sveobuhvatan koncept, a postojeća ponuda stalno se unaprjeđuje uvođenjem novih licenciranih obrazovnih programa. 

Međunarodna škola “Malac Genijalac” postoji u 15 zemalja, sa 185 školica, koje uspešno rade, o čemu može svedočiti preko 35.000 zadovoljnih polaznika. Osim uspeha u širenju franšizne mreže, „Malac Genijalac“ može se pohvaliti i uspesima dece koja pohađaju ovu školu, na međunarodnim i svetskim natjecanjima.

Mentalna aritmetika

10 razloga zašto baš mi:

1. Malac Genijalac jedina je škola u Europi koja primenjuje originalni japanski program Mentalne aritmetike – HIKARI 光. Program poseduje jedinstvenu i efikasnu metodu koja potiče iz Japana, zemlje kolevke mentalne aritmetike.

2. Zahvaljujući jedinstvenoj metodi, naši polaznici postižu izvanredne rezultate kroz kratak period. Već nakon dva meseca nastave u stanju su da mentalno računaju, što nije slučaj kod drugih programa u kojima se ne postižu takvi rezultati, čak ni nakon višegodišnjeg vežbanja.

3. Program je fleksibilno i pažljivo osmišljen uzimajući u obzir individualne potrebe svakog deteta. Učenje se praktikuje u malim grupama, kroz zabavne aktivnosti, različite igre i takmičenja, pri čemu je najvažnija opuštajuća i kreativna atmosfera i pozitivni emocionalni odnosi.

4. Osim osnovnog fonda časova, za program mentalne aritmetike (12 časova mesečno), svakom se detetu pruža onoliko koliko mu je zaista potrebno, tako da je dopunska i dodatna nastava dostupna svima kojima je to neophodno. Naš cilj je da svako dete dostigne svoj maksimalni potencijal, zato našim polaznicima pružamo dodatni nastavni fond (do 20 časova mesečno), koji ne naplaćujemo.

5. U našoj školi učenici koriste originalni japanski Soroban – abakus koji je izrađen po japanskim standardima, isključivo od prirodnih materijala (bukve i bambusa).

6. Naš tim čine profesionalni nastavnici koji su uspešno završili međunarodne edukacije.

7. Jedinstvenost i superiornost naših programa ogleda se i u primeni inovativnih tehnologija. Upotrebom modernih trenažnih web aplikacija pruža se efikasna podrška kućnom radu, te naši učenici mogu putem web platforme rešavati domaće zadatke, uvežbavati stečena znanja ili se takmičiti sa Malcima širom sveta.

8. Malac Genijalac je organizator i učesnik međunarodnih tkmičenja što omogućava našim učenicima učestvovanje na prestižnim svetskim nadmetanjima i Olimpijadama u mentalnoj aritmetici. Na ovaj način, deca stiču dragoceno iskustvo i razvijaju zdrav takmičarski duh.

9. Nakon uspešnog završetka programa mentalne aritmetike, našim je polaznicima omogućen nastavak usavršavanja, potpuno besplatno, te dostizanje prestižnog zvanja majstora mentalne aritmetike.

10. Kognitivni efekti postignuti pohađanjem naših programa ne gube se po završetku školovanja, već postaju trajne sposobnosti i veštine koje Malci poseduju tokom celog života.

Edukativni programi:
1. NUMICON – 3-5 godina
2. MENTALNA ARITMETIKA – 4-14 godina
3. PRODUŽENI BORAVAK

Kontaktirajte nas,
zakažite besplatan čas
i uverite se u kvalitet naših usluga!

WEB PLATFORMA